Találkozzon szerkesztőségünkkel és mondja el a véleményét a városról, a megyéről!

Megosztás

Pénteken délután egytől három órán keresztül várjuk önöket a megyeszékhely legforgalmasabb csomópontján, a Hild János téren, hogy személyesen beszéljük meg Szolnok és környéke legfontosabb problémáit.

A Civil Kollégium Alapítvány (CKA) és partnerei több mint egy évtizede szervezik meg a Részvétel Hete programsorozatot, melyhez idén a Szol24 is csatlakozott.

A buszpályaudvar – Plaza – Művelődési Ház – Bevásárlócsarnok által határolt területen naponta több ezer ember halad át. A környező települések lakói, fiatalok és idősek egyaránt megfordulnak itt. Péntek délután azonban nem csak egymással, hanem a Szol24 munkatársaival, többek között Czapkó Dorottya főszerkesztővel is találkozhatnak. A lehető legtöbb embert szeretnénk megszólítani, elbeszélgetni önökkel, néhány szót váltani szűkebb és tágabb környezetünkről, a jelenről és a jövőről, a szolnoki és megyei problémákról. Szeretnénk megismerni meglévő és leendő olvasóinkat, és első kézből tudni, hogy mi foglalkoztatja őket leginkább. Miután a bizalom építésének fontos sarokköve a személyes találkozás, ideje kilépnünk az online térből és megmutatni az arcokat a cikkek mögött – várjuk tehát önöket, hogy bemutatkozhassunk.

Egy kamerát is viszünk magunkkal és a legbátrabbak üzenhetnek döntéshozóinknak, a szolnokiaknak, vagy akár az utókornak. Mindemellett játékos kedvű olvasóinkról sem feledkezünk meg: készülünk néhány kisebb és egy nagyobb meglepetéssel, illetve egy hatalmas szerencsekerékkel is találkozhatnak majd sátrunk előtt.

A Szol24 célja, hogy a kormánypárt uralta helyi médiaviszonyokon változtasson, és a propaganda, az alternatív valóság helyett valódi híreket juttasson el Jász-Nagykun-Szolnok megye településeire. Témáink igen változatosak, de többségében a politikát és a társadalmi problémákat helyezzük előtérbe. A kormánytól független sajtó évek óta a hatalom céltáblájának középpontjában van, a munkánk kifejezetten nehéz terepen történik, de nem adjuk fel: a jelen nem átírható.

Jöjjenek, és támogassanak minket jelenlétükkel, segítsenek bennünket tanácsaikkal!

A demokrácia akkor működik, ha működtetjük, ha tudatos állampolgárokként foglalkozunk a közügyekkel, figyeljük és számonkérjük választott képviselőink munkáját. További információért keresse fel a www.beleszolok.hu weboldalt.

Találkozzon kollégáinkkal pénteken 13 és 16 óra között!

Kapcsolódó cikkek